maanantai 2. syyskuuta 2013

“Life may not be the party we hoped for, but while we're here we may as well dance.”

Alkuun aivan ihana mietelause Jeanne C. Stein:ltä; "Life may not be the party we hoped for, but while we´re here may as well dance" - kuvaa tämänhetkistä(kin) olotilaa aika kirjaimellisesti :)

Kalenterissa käännettiin tänään uusi sivu - syyskuu ja näin ollen myös syksy on täällä! Toisaalta ah niin ihanaa, toisaalta niin masentavaa. Viimeksi kun kirjoittelin täällä, taisi olla heinäkuu, kesää vielä paljon jäljellä ja paljon kivoja menoja ja tapahtumia vielä edessä. Jotenkin niin hassua, että syksy onkin monille niin ahdistavaa aikaa. Kesähän se vasta onkin yhtä suorittamisen aikaa; täytyy ehtiä ja venyä joka paikkaan, eikä mitään voi millään jättää väliin, koska seuraavaa kesää täytyy taas odottaa niin pitkään. Ainakin itse huomaan olevani ihan neuroottinen suorittaja kesäisin!

Nojoo, se siitä. Aasinsillalla pääsemmekin taas aiheeseen mistä alunperin tulinkin kirjoittelemaan! Nimittäin vaikka aivan muuta luulin, niin tämän tytön kalenteri näyttää jo nyt pitkälle syksyyn hyvin täyteen ängetyltä! On tanssitunteja mineille, junnuille ja nuorille, omia tanssiharkkoja ja tanssitunteja, tanssitapahtuman suunnittelua ja toteutusta (tästä luvassa lisää myöhemmin! ;)), koulunkäyntiä, ystävien synttäreitä ja muuta (ihan "normaaliakin") elämää. Annin kanssa kävimme juuri kahvilla (lue: Bon Aqualla & Batterylla) ja mietimmekin tulevaa syksyä ja kuinka kiire taas tuntien alkaessa tuleekaan... Miksi ikinä ei osaa aloittaa mitään ajoissa! Edelleen on koreografiat väsäämättä tuleville tunneille, huhhuh. Eli yhteisiä viikonlopputreenejä odotellessa.. voi sitä tuskaa ;)
Tähän väliin voisinkin laittaa päivät, jolloin tanssitunnit taas starttaavat;

ma 9.syyskuuta alkaen klo.17-18.00 Minit (Ohjaajina Riikka Valo ja Salla Valo)
ke 11.syyskuuta alkaen klo.18-19.00 Junnut (Ohjaajina Anni Haljoki ja Salla Valo)
HUOM! vasta pe 27.syyskuuta alkaen klo.19-20.00 Nuoret (Ohjaajina Anni Haljoki ja Salla Valo)

Nämä siis Kaustisen tunteja, Vetelin tunneista päivitellään myöhemmin kunhan varmistuvat :)

Ainiin, alla näette viimein jo aiemmin luvattua videomateriaalia Anna Puun keikalta 11.7. Kaustisen festareilta! Niille, jotka eivät aiemmista postauksista vielä ole lukeneet, saimme tosiaan mahtavan tilaisuuden toimia yhden kappaleen ajan kyseisen artistin "taustatanssijoina". Olimme jo aiemmin opettaneet Annin tekemän "Sinä olet minä"-soolon nuorten ryhmälle, ja olimme intopiukeina kun huomasimme Anna Puun tulevan paikkakuntamme -ei niin kuuluisille- festareille esiintymään. Yhteydenotto artistille ja hänen myönteinen vastauksensa esiintymispyyntöömme mahdollistivat sitten tämän huikean tilaisuuden nuorten ryhmälle ja tietysti myös meille! Vitsit kun itsekin olisi saanut tällaisen tilaisuuden silloin reippaasti alle parikymppisenä.. Silloin esiinnyttiin lähinnä vain koulun joulujuhlissa ja vappuriehoissa ei-niin-upeissa Lee Cooperin tanssipaidoissa...heh :)
Laatu nyt on mitä on, ehkä siitä jotain selvää saa! Yritin ladata toista, huomattavasti parempilaatuisempaa videota ensin, mutta jostain syystä lataus eteni niin kuolettavan hitaasti että päädyin sitten kokeilemaan tätä huonompaa ja kas vain, olikin jo hetkessä latautunut! Tekniikan kanssa tää on just tätä. Nyt kun näitä videoita katselee, (=keskeyttää, kelaa takaisin ja katsoo uudelleen ja uudelleen ne pienetkin virhekohdat) niin todella huomaa kuinka paljon parannettavaa sitä olisikin itsekullakin ollut. Ei saisi olla liian itsekriittinen, mutta kyllähän tuolta oman jännityksen piikkiin meni paljon, voin kertoa! Kaikenkaikkiaan oon kuitenkin tyytyväinen ihan jokaiseen ryhmästämme. Fiilis paikanpäällä ennen esitystä, h-hetkellä sekä sen jälkeen oli jotain aivan älytöntä. Adrenaliini virtasi, kädet tärräs ja kokoajan teki mieli hymyillä. Tuon päivän muistaa kyllä takuulla jokainen meistä pitkään.. Uusia esiintymisiä siis odotellessa!

Nyt kun on hetki fiilistelty, täytyy kyllä katsoa tuo pätkä taas uudelleen ja fiilistellä vielä vähän lisää ;)
- Salla






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi