maanantai 2. joulukuuta 2013

Esitystä pukkaa / julkistus

Aika rientää ja kauan odotettu Tanssin ilta koittaa jo tämän viikon lauantaina. Mihin tää aika katoaa? Onneksi  meidän ryhmät ovat kuitenkin edenneet aikataulun mukaisesti ja koreografiat on saatu käytyä loppuun. Kertaukselle jäi aikaa edellisistä kausista poiketen yllättävän vähän, mutta onneksi lopputulos on jo hyvällä mallilla. Ja kaiken lisäksi tällä viikolla on vielä muutamat treenit ennen h-hetkeä. Vielä siis kertauksen vuoksi: Tanssin ilta Kaustisen Kansantaiteenkeskuksella 7.12.2013 klo 19 alkaen! Lippuja myy Lipputoimisto :) Ja liput tosiaan kannattaa varata ennakkoon, jotta pääsee vähän halvemmalla. Ajattelin paljastaa täällä blogin puolella hieman meidän esiintyjäkaartia. Lavalle nousevat meidän omien showtanssiryhmien lisäksi Kokkolan Jymyn Delissat, Keski-Pohjanmaan konservatorion balettiopiston ryhmiä, Juniori Ottoset ja Matti De Jong.
 
 
Mua niiiiin jännittää tuon tapahtuman sujuminen. Aiemmin järjestetyt näytökset meidän omassa turvallisessa Kaustisen urheilutalon isossa salissa olivat niin helppoja järjestää. KTK:n showhun liittyy niin paljon järjestelyjä ja musta ja Sallasta riippumattomia asioita. Onneksi kuitenkin lähes kaikki meistä riippuvat asiat on hoidettu ja tyttöjen esiintymislook on suunniteltuna. Me päästään tämän viikon torstaina vetämään treenit KTK:n lavalla, jännittää jo valmiiksi! Voin luvata, että kuva-  ja toivottavasti myös videomateriaalia on luvassa esitysten jälkeen :) Kaikki tanssista kiinnostuneet ovat tervetulleita! Muistakaa ottaa mukaan myös kaverinne ;)
 
Ennen omien kuulumisten kertomista voisin tehdä julkistuksen myös tänne blogin puolelle: Me ollaan Sallan kanssa vihdoinkin saatu perustettua Kaustisen Showtanssiyhdistys ry! *hurraahuutoja* :) Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että me ruvetaan vetämään tunteja ensi vuoden alusta kyseisen nimen alla. Tämä taas tarkoittaa tanssijoille ensisijaisesti pitempiä treenejä. Jei!

 
 
Itselleni kuuluu tanssin saralla oikein hyvää. Viime postauksessani kertomani soolo tuli valmiiksi ja se tuli esitettyä muutaman ryhmänumeron ohessa viime viikolla neljässä eri näytöksessä. Olo on aika tyhjä, niin kauan sitä tuli kuitenkin työstettyä. Kehitystäkin on toivon mukaan myös tapahtunut :D Opiskelut EP:n opistolla ovat pian puolessa välissä. Olo on koulun ja Kaustisen tanssitouhujen myötä aika ryytynyt ja ansaittu joululoma koittaakin vajaan kolmen viikon kuluttua. Lomalla ei kuitenkaan tuu varmastikkaan vaan levättyä, sillä uudet koreografiat odottavat jo ensi vuoden tunteja ajatellen. Heräsin hetki sitten ajatukseen, että pitäis varmaan pikkuhiljaa ruveta fiilistelemään eri biisejä ja tanssityylejä; mitkä sopisivat ensi kaudelle? Me ei olla muistaakseni Sallan kanssa näistä edes vielä puhuttu :D Ehkä on tosiaan parempi hoitaa tämä kausi ns. alta pois eikä mennä asioiden edelle.
 
Ihmeellistä ajatuksen virtaa teille tarjosi
 
- Anni

2 kommenttia:

  1. onnea teille omasta yhdistyksestä, mahtavaa! :))

    VastaaPoista
  2. Koskas saadaan kuvia ja tekstiä tanssin illasta? :)

    VastaaPoista

Kommentoi